Home Rondleiding Huisregels Tarief Openingsuren Route Club-nieuws Agenda Top-events Gemiste party's Vragen Gastenboek Links

 

TOPEVENTS

 ELKE DERDE ZONDAG VAN DE MAAND 

 SEXSLAVINNENPARTY

Onze sexslavinnenparty's zijn een unieke beleving voor mensen die houden van de iets rauwere aanpak en zijn de ultieme ontmoetingsplaats voor bdsm minded people en onze "voor heel veel openstaande" swingers.

Bij onze eerste feestjes wisten we echt niet wat te verwachten maar al heel snel bleek dit echt een bom te zijn.

6 sexslavinnen met hun meester staan ter uw beschikking, je kan fantasieŽn laten uitkomen door de extremewish Masters RON en RON.
(ELKE 3DE WOENSDAG VAN DE MAAND)

WENDY'S WONDERE WOENSDAG @ CLUB-RIETHOEVE

Deze namiddag komt WENDY SOMER samen met een groepje vriendinnen onze club omtoveren tot een sex sprookje, overal leuke dames die je meenemen in hun wondere wereld van sex en erotiek. Dan zie je weer iedereen sexen en neuken en dan zit iedereen weer lekker gezellig te keuvelen. Reserveren is ook hier aangeraden want meer en meer heren en koppels komen maar wat graag meespelen. Vibrators, spuitende vrouwen, shows en mannen die superprive mogen gaan, dat zijn enkele van de speelse dingen die deze dames heel graag doen.

Deze namiddagen zijn voor singles en koppels, ze starten om 13.00u en eindigen om 18.00u Koppels kunnen blijven voor het vervolg van de avond (indien gewenst 

 


(ELKE LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND)

(ELKE LAATSTE VRIJDAG VAN DE MAAND)

 
RKG-Projects organisteert:
2KINKY - Too Kinky Xperience

KINKY, FETISH, BDSM, DANCE, TRANCE, and  PLAY PARTY
Elke laatste vrijdag van de maand zal er een KINKY, FETISH, BDSM, DANCE, TRANCE and PLAY PARTY zijn.
Een strikte dresscode is verplicht DUS GEEN GEWONE LINGERIE ( anders hebben wij wel kledij ter beschikking ) of je komt er dus echt niet in.
Iedereen met een kinky mind zit, exhibitionistisch trekje heeft of die graag BDSM spelletjes spelen zijn welkom. Transsexuelen, homo's en lesbiennes zijn uiteraard ook welkom.

Toestellen zijn er, kaarsen en attributen mag je meebrengen wij zorgen wel voor de meeste andere dingen, de sfeer het eten en natuurlijk aangepaste muziek verzorgd door onze 2KINKY - Resident DJ Franky. Dit initiatief is een succes en wordt steeds groter. Het kan natuurlijk nog gekker, en leuker dus we rekenen op jullie initiatief en steun, al twijfelen we daar niet aan ;-). Mensen die in het BDSM milieu zitten en die iets willen doen met hun vereniging of groep kunnen ook op deze dagen iets betekenen, jullie kunnen zich voorstellen, shows geven, mensen uitnodigen en ga zo maar door. Bel gerust voor meer info, over wat en hoe. Telefoonnummer vind je op de site waarvan de link hieronder staat.